Du kan anlita Fredrik som föreläsare inom en rad områden. Här är ett litet urval med några exempel på vad som finns att erbjuda.

Belysningslösningar för framtiden

Då vi driver butiken pålyset.se med ett brinnande intresse för smarta lösningar för belysning finns det en stor källa till kunskap hos oss kring LED-lampor och belysning. Vi kan anpassa innehållet så att du kan få en föreläsning på allt från 20 minuter till två timmar.

Entreprenörsskap

Fredrik startade sitt första företag 1991 och har sedan dess arbetat i mindre och större företag som entreprenör och affärspådrivande innovatör. Genom åren har han testat allt från att både arbeta på golvet längst ner i en stor organisation till att driva och leda företag av olika storlek. Sedan i augusti 2014 är Fredrik sin egen på heltid.

Yrken inom IT

Det finns många yrken inom IT som inte handlar om att laga datorer eller fixa hemsidor. Fredrik har jobbat med allt från teknikjobb, systemutveckling, införande av datasystem, tekniksupport och IT-strategi. Behöver du någon som kan svara på frågor och inspirera till olika yrkesval inom IT ska du absolut bjuda in mig som föreläsare.