Jolix AB är ett innovativt IT-konsultföretag som arbetar med lösningar för multikanalhandel. Vi driver därför en egen butik och nätbutik för att säkerställa att vi har egen förstahandserfarenhet kring de lösningar vi förespråkar. Det vi gör bygger på att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och leverantörer som ofta är både just kunder och leverantörer samtidigt. Vår kundservice ska vara något alldeles extra och det kan man om inte annat se bland de trevliga recensioner vi får in från e-handeln pålyset.se hos Trustpilot.

Vi är givetvis också ett traditionellt IT-konsultföretag på den lokala marknaden där man kan köpa tjänster för att stödja en effektiv IT-använding i företaget. Vi har fokuserat på fyra olika typer av konsultpaket för lokalmarknaden:

  • Tekninventering – använder du IT på rätt sätt som stöd i verksamheten?
  • Skapa engagerade medarbetare genom att ta in mobilen som ett arbetsredskap.
  • Lönsam e-handel
  • Synlighet på Internet med e-post och en webb som du orkar hålla efter.

Företaget startades 2014 och är ett bolag som tagit över verksamheterna från FG Soft och Lyset på i Norr HB där verksamheterna tidigare var uppdelade i olika bolag. Sedan februari 2015 bedrivs all verksamhet i Jolix AB.

Vi finns i Boden men verkar över hela landet.

Företaget

Jolix AB har sitt säte i Boden och har organisationsnummer 556991-4798.

Registrerat för moms och godkänt för F-skatt.

Bolaget ägs och drivs av Fredrik Gustavssson (VD) och har idag fyra anställda.

Vi finns i centrala Boden på Enter galleria där vi har vår butik, kontor och lager. Kontoret är bemannat 8-17 och butiken är öppen måndag-fredag 10-18 och lördagar 10-16.