Till vår butik i Boden söker vi nu en butikssäljare som ska ingå i den ordinarie personalstyrkan med uppgift att sälja ur vårt sortiment i butik, på nätet och till våra företagskunder. Arbetet är ett tidsbegränsat arbete från 15 september till 15 januari med möjlighet till förlängning om du är rätt person för jobbet.

Om Jolix AB/pålyset.se

Företaget Jolix AB driver butiken på nätet och den fysiska butiken pålyset.se som startade 2011. Vi finns på Enter Galleria, plan 2 i centrala Boden och har vår butik öppen vardagar 10-18 och lördagar 10-16. Vi säljer eltillbehör, belysning, datortillbehör, mobiltillbehör, hushållsapparater och ett litet sortiment VVS. Jolix AB är ett kunskapsföretag som till våra kunder runt om i Norden säljer tjänster kring e-handel, hur man hanterar sin produktinformation och tjänster som IT-konsult.

Vad jobbet går ut på

Som butikssäljare förväntar vi oss att du är självgående och hela tiden hittar något att göra i butiken och nätbutiken. Kunderna har alltid högsta prioritet, så du behöver snabbt kunna växla från en syssla till en annan för att hjälpa våra värdefulla och mycket trevliga kunder. Du behöver ha förmågan att hjälpa kunderna hitta rätt produkt för deras behov och se till att göra varje kund nöjd med sitt köp. I arbetet med att hantera nätbutiken ingår det vanliga med att packa order och skicka paket med högsta möjliga kvalité på arbetet så att även våra kunder på nätet får snabba och korrekta leveranser. Du kommer arbeta mycket med att skriva texter kring produkterna och koppla ihop sådant som hör ihop så att man alltid hittar rätt tillbehör och låter sig inspireras av liknande produkter baserat på kunskapen om hur vi säljer i den fysiska butiken.

Våra kunder kontaktar oss ofta via e-post eller telefon och du behöver kunna ge en bra service till dessa genom att skriva till dem eller kommunicera via telefonen.

Oftast är man två som arbetar i butiken samtidigt, men under morgon och kväll samt på helgerna arbetar man själv i butiken. Det gör att det krävs att du har uthålligheten för heldagspass och klarar av att hålla dig sysselsatt hela dagarna även om det inte är så många kunder strax innan stängning.

Till våra företagskunder erbjuder vi utkörning med budbil. Du behöver därför ha B-körkort.

För anställningen gäller timlön och omfattningen är cirka 50% enligt ett schema. Du kommer att arbeta under lördagar minst två helger per månad och fler om du så önskar.

Kvalifikationer för arbetet

Vi söker en person med dokumenterad erfarenhet av försäljning i butik. Du ska ha vana av att arbeta i kassan och kunna hantera öppning och stängning av butiken.

Du behöver vara duktig på att lära dig nya produkter snabbt och även ha förmågan att beskriva dessa för andra i både tal och skrift då vi behöver beskriva allt vi säljer på nätet i nätbutiken på ett korrekt och bra sätt. Vi ställer krav på goda kunskaper på Svenska och Engelska och du behöver kunna skriva text på bra svenska.

Du behöver ha uthållighet för att klara långa pass, det längsta passet är mellan 9.45 på morgonen och 18.15 på kvällen. På helgerna är passen från 9.45 till 16.15.

Datorer är en viktig del av vår tillvaro och du behöver vara duktig på att använda dem som ett verktyg i ditt arbete.

Ansökan och mer information

Du skickar in din ansökan med CV och personlig brev via e-post till jobb@jolix.se. Vill du ha kontakt med oss för att få svar på frågor om arbetet hänvisar vi i första hand till e-post till jobb@jolix.se så kan vi återkomma till dig om du vill ha svar via e-post eller om du vill att vi kontaktar dig via telefon, ange då ett telefonnummer. Alla som skickar in en ansökan kommer att få svar från oss. Det är VD Fredrik Gustavsson som tillsammans med butikschefen Ulrika Sundqvist som sköter rekryteringen.

Arbetet är tidsbegränsat mellan 15 september och 13 januari.

När vi fått in ansökningar kommer vi välja ut ett antal som går till nästa steg i flödet då vi kommer skicka ut ett frågeformulär att besvara med kompletterande information om arbetet och en uppgift att t.ex. skriva en text på svenska. Därefter kommer vi kalla till intervjuer från den tredje veckan i augusti. Sista ansökningsdag är måndag den 14:e augusti.