butiksbild-1511-squareTill pålyset.se söker vi inför hösten personal till vår butik i Boden. Vi planerar att flytta till en större och mer central lokal och behöver därför rekrytera två till tre personer som tycker att detta med belysning, eltillbehör och tekniska prylar är kul att sälja och hjälpa kunder att hitta rätt produkt till varje behov. Vi erbjuder ett omväxlande och roligt arbete med goda möjligheter till personlig utveckling. I tjänsterna ingår helgarbete varannan helg. Arbetstid enligt schema för att hålla öppet vardagar 10-18, lördagar 10-16 och söndag 12-16. Beräknad start i september. Möjlighet att arbeta deltid.

I tjänsterna ingår dessa moment:

– Försäljning i butik där du hjälper kunden hitta rätt. Det kräver att du har lätt att sätta dig in i ny teknik och att du snabbt kan ta reda på fakta.
– Guida våra nätkunder rätt bland våra produkter via e-post och telefon.
– Jobba med och vidareutveckla vår e-handel genom att skriva texter kring de produkter vi säljer.
– Packa paket till våra nätbutikskunder snabbt och korrekt.
– Köra vår leveransbil för att leverera paket till företagskunder i närområdet.

Vi ser att du har dessa kvalifikationer:

– God servicekänsla
– Förmåga att sälja i butik
– God datorvana för att kunna hantera kassa och våra system för nätbutiken.
– Lätt all lära sig nya saker
– Noggrann och ansvarstagande
– Skriva texter på bra svenska
– Körkort med B-behörighet

Företaget som driver butiken heter Jolix AB och är ett lokalt IT-företag i Boden som arbetar med kunder över hela landet. Vi strävar efter en jämnlik könsfördelining och ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden.

Just nu försöker vi se om det finns några sökanden inför hösten och vi ser gärna att du skickar in en intresseanmälan. För att kunna flytta och utöka verksamheten behöver vi hitta några personer som vi tror vi kommer kunna anställa. Planerad start från september 2016. Sista ansökningsdag 1 augusti 2016.

Uppdatering:

De tre tjänsterna är fördelade med 2 st tjänster om 70% och en om 60%. Man arbetar i största möjliga mån hela pass när butiken är öppen.

Kontakt:
Fredrik Gustavsson
070-3538873
jobb@jolix.se